Kidzila

Un univers mic, pentru cei mai mari iubitori de distractie

Misiunea noastra

Kidzila isi propune sa reuneasca intr-o experienta completa distractia, aventura si activitatile moderne care ii ajuta pe cei mici sa se relaxeze, sa socializeze si sa invete lucruri noi, prin joaca.
Povestea Kidzila a inceput din dorinta noastra de a organiza o petrecere pentru copii, intr-un loc in care cei mici sa aiba suficient spatiu pentru a se juca.
Si pentru ca sustinem un stil de viata sanatos, am ales sa dotam locatia cu tiroliana, trambuline si alte asemenea accesorii care sa permita celor mici sa faca miscare, bucurandu-se pe deplin de exeperienta.
Desigur, toate acestea nu ar fi posibile, daca echipa noastra nu s-ar baza pe o serie de principii precum corectitudine, profesionalism si respect fata de familiile care au incredere sa-i aduca pe cei mici in locatia noastra.

Cateva reguli Kidzila care ne ajuta sa ne bucuram de distractie…

  1. Accesul in incinta locului de joaca se face doar pe baza de Certificat Verde, conform legislatiei in vigoare. Acesta poate atesta trecerea prin boala sau vaccinarea.
  2. Toate lucrurile care ii insotesc pe cei mici, precum haine de schimb, accesorii, jucarii aduse de acasa, se lasa in dulapioarele special amenajate. Acestea au incuietoare individuala, pentru a le permite oaspetilor nostri sa-si pastre lucrurile in siguranta.
  3. Pentru a pastra curatenia si igiena copiiilor in locul destinat special lor sosetele sunt obligatorii. 
  4. Atat parintii, cat si cei mici sunt rugati sa respecte regulile de igiena.
  5. Tiroliana, trambulina si tot ce inseamna recuzita Kidzila trebuie folosite conform instructiunilor referitoare la varsta si greutate. Acestea sunt afisate intr-un loc vizibil.
  6. In cazul in care se opteaza pentru servirea mesei in incinta Kidzila, parintii trebuie sa informeze personalul nostru in legatura cu eventuale alergii sau intolerante pe care le pot avea cei mici la bauturi sau alimente.
  7. Nu solicitam un numar minim pentru organizarea unei petreceri!
  8. Este interzisa aducerea de bauturi si alimente din exterior.
  9. Tortul adus la petrecere trebuie sa fie insotit de certificatul de calitate / declaratia de conformitate.

ATENTIE! SIGURANTA SI FERICIREA COPILULUI ESTE CEA MAI IMPORTANTA PENTRU NOI!

Kidzila este locul ideal pentru

Organizare petreceri zile de nastere si onomastici

In loc sa obosesti facand toate pregatirile acasa, te poti bucura de o petrecere fara batai de cap in locatia noastra spatioasa si moderna.

Organizare serbari

Indiferent daca este vorba de sfarsitul de an scolar, petrecerea de Craciun sau de 1 Iunie, cei mici sunt asteptati la Kidzila sa sarbatoreasca. Totodata, pentru momentele artistice avem amplasata o scena suficient de incapatoare pentru micile talente.

Ce spun cei care ne-au vizitat deja:

Maria Cetateanu

Localul pt copii este wow… pt copii este de vis…totul nou, curat, personalul fff drăguț și amabil recomand

Raluca Stere

Recomand!!! Spațiul este foarte curat, distracția este garantata!!! O sa revenim cu mare drag!

Tiberiu Pop

THE BEST IN TOWN!!! Cele mai frumoase activități și personal foarte amabil! Mulțumim pentru tot!